Разом із людьми в камуфляжі в центрі Києва затримали активістку: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Разом із людьми в камуфляжі в центрі Києва затримали активістку: з'явилося відео

Разом із людьми в камуфляжі в центрі Києва затримали активістку: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В інтернеті з'явилося відео затримання активістки Ірми Крат, яке відбулося в ході спецоперації силовиків МВС біля готелю "Либідь" в центрі Києва.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "Українських новин" в YouTube.
При затриманні дівчина чинить активний опір і намагається вдарити представника МВС.
"При захопленні готелю "Либідь" Ірму Крат заарештували, просимо всіх журналістів, правозахисників і громадськість прийти на допомогу Ірмі", - пише юрист Любов Блага в своєму Facebook.


"У готелі "Либідь" в Києві проходить спецоперація поліції. Виводять з будівлі людей у ​​камуфляжній формі. Вони чинять опір силовикам. Розбита вітрина біля входу. Застосована димова шашка. Очевидно, конфлікт навколо прав власності на будівлю готелю", - наголошується в коментарі до відео.
Нагадаємо, сьогодні вранці з готелю "Либідь" збройні спецназівці виводили людей в камуфляжі. За словами співробітників готелю, хлопці в формі - це пожильці готелю, бійці батальйону "Айдар", які протягом двох років не платили за проживання.
Також повідомлялося, що в лютому активісти захоплювали готель "Козацький" на Хрещатику і намагалися організувати довгострокову акцію протесту, встановивши намети на Майдані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?