ДНР розповідає дітям про кров і Захарченко: з'явилося відео божевільної пропаганди
Категорія
Україна
Дата публікації

ДНР розповідає дітям про кров і Захарченко: з'явилося відео божевільної пропаганди

ДНР розповідає дітям про кров і Захарченко: з'явилося відео божевільної пропаганди
Джерело:  online.ua

У школах на захопленій бойовиками території Донецької області  продовжує поширюватися божевільна пропаганда ідей окупантів  під виглядом "уроків громадянськості".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Новий час.


На відео відображено, як в школах поширюють пропагандистські гасла сепаратистів, гімни і вислови, примушують дітей їх вивчати в рамках шкільної програми з метою "виховання патріотизму". Також, дітям підносять "повчальну" інформацію про ватажка терористичного формування ДНР Олександра Захарченко та кольорах прапору "республіки".


"На уроках громадянськості дітям наводиться політінформація, яка допомагає дітям розібратися в тій ситуації: політичної, економічної, яка склалася на сьогоднішній день в "ДНР"", - говорить на відео директор однієї зі шкіл в окупованому Єнакієве в Донецькій області.


"Завод з виробництва вати. Підростуть - стануть гарматним м'ясом. Перспективи, я вам скажу, за**ись: паспорт буде динири - весь світ, бл*ть, перед ними і закриється... припливли, сц*ко... Їх ж, виходить, і в Крим х*р пустять? А взагалі дітей шкода. Пустити б на фарш цих нафталінових курок", - написав Vad Trump.


"А що потім робити з сепаратистами, які пропагують цю гидоту, і залишаться на території Матінки... Не хочу, щоб на моїй землі - у мене жили ці "люди"...", - додав Vitaly Sluhakvsky.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  в Росії зафіксовано зростання пропаганди проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?