З'явилося пояснення фактора Путіна у сучасних війнах
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилося пояснення фактора Путіна у сучасних війнах

З'явилося пояснення фактора Путіна у сучасних війнах
Джерело:  online.ua

Грузинський політолог Гела Васадзе переконаний, що для розв'язання усіх конфліктів, що відбуваються на пострадянському просторі, першим кроком має бути виключення фактора Росії на чолі з її президентом Володимиром Путіним.

Про це він зазначив у інтерв'ю ONLINE.UA.

«Сьогодні потрібно прибрати російський фактор. Це перше, що потрібно зробити для врегулювання усіх конфліктів, у тому числі і Карабаха. Хоча, на перший погляд може здатися, що тут лише вірмени з азербайджанцями б'ються, а Путін осторонь», — підкреслив експерт.

Також політолог додав, що цей шаг нелегкий, але цілком реальний.

«Друге: існують Мадридські принципи. З ними погодились обидві країни. Там три головних принципи: збереження територіальної цілісності, право нації на самовизначення та незастосування сили. Це тяжкий процес — потрібне повернення біженців і створення системи безпеки. Я розумію, що це дуже складно», — резюмував він.


Більше читайте у  інтерв'ю Гели Васадзе для ONLINE.UA: Кремль перезавантажує війни в колишньму СРСР — грузинський політолог про цілі Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?