Замість Путіна: в Росії назвали ім'я свого майбутнього диктатора
Категорія
Світ
Дата публікації

Замість Путіна: в Росії назвали ім'я свого майбутнього диктатора

Замість Путіна: в Росії назвали ім'я свого майбутнього диктатора
Джерело:  Ехо Москви

Російський журналіст і ведучий Сергій Пархоменко вважає, що диктатором, який змінить президента Росії Володимира Путіна, стане  Віктор Золотов, який нині є головою Національної гвардії Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Ехо Москви.


"Ось, наприклад, Золотов був багато років - як теж тепер добре відомо - особисто відданий петербурзькому авторитету Роману Цепову. Є багато фотографій на цю тему і багато різних текстів, в яких про це написано", - сказав журналіст.


"Багато буває різних особистих відданостей. Вони закінчуються. Наберіть, будь ласка, в інтернеті два слова: "державний переворот, національна гвардія", і подивіться, скільки в історії є прикладів цього", - додав Пархоменко.


"Мені здається, що сьогодні, коли створена Національна гвардія, на чолі якої з'явився Віктор Золотов, ми отримали з вами важливу вказівку ​​на те, чим скінчиться Путінський режим, і як звуть завтрашнього диктатора Росії", - заявив ведучий.


"Ось питання, яке у мене є до Путіна, і я б хотів, щоб він одного разу якось мені на нього відповів", - додав Сергій Пархоменко.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, російський опозиціонер Олексій Навальний розповів, що  Віктор Золотов є людиною, яка без проблем буде стріляти по натовпу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?