Скандал із Каськом: з'явилося відео вручення підозри
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал із Каськом: з'явилося відео вручення підозри

Скандал із Каськом: з'явилося відео вручення підозри
Джерело:  online.ua

У Генеральній прокуратурі показали відео, на якому видно, як колишньому заступнику генпрокурора Віталію Каську вручають підозру.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, що з'явилося на Youtube-каналі Еспрессо.TV.


У свою чергу скандал із Каськом прокоментував глава МВС Арсен Аваков, заявивши, що вручення підозри схоже на зведення особистих рахунків з боку ГПУ.
"Я не знаю Каська і не знаю деталей претензій до нього з боку ГПУ, але виглядає це все - як негарне вульгарне зведення рахунків", - написав міністр у Facebook.
Глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе зазначила, що останні дії ГПУ "не належать ні до цінностей, ні до майбутнього країни".
"Зміни в країні - не починаються з звичайних людей. Для них потрібен показник так званих "рольових моделей", які прийшли і готові змінювати долю цих самих звичайних людей. Якщо зведення рахунків - це вдалий показник для нашої країни, значить, ми неправильно розуміємо цінності і майбутнє України. Багато писалося, багато говорилося про те, що правоохоронна система повинна змінитися, стати фундаментом боротьби проти корупції і основою змін "рольових моделей" зверху. Те, що останнім часом ми спостерігаємо з боку Генпрокуратури, - це не відноситься ні до цінностей, ні до майбутнього країни. І вже точно ніяк не можна назвати змінами", - написала вона в соцмережі.
Раніше повідомлялося, що  Віталій Касько заявив, що дії ГПУ спрямовані на те, щоб він покинув Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?