Стало відомо, хто організував напад на головного експерта у справі MH17
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, хто організував напад на головного експерта у справі MH17

Стало відомо, хто організував напад на головного експерта у справі MH17

Генпрокуратура оприлюднила фото чоловіків, яких  підозрюють в організації замаху на вбивство директора Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Олександра Рувін а.


Про це заявив заступник Генерального прокурора - Головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.

Під час обшуків у них вилучили 3 одиниці вогнепальної зброї, 2 гранати РГД-5 і більше 130 патронів калібру 9 мм та 7.62 мм, в тому числі, з маркуванням Тульський патронний завод "ТПЗ", які були виявлені на місці скоєння вказаного замаху на вбивство.

"Замах на вбивство виконано кримінальними елементами в складі організованого злочинного угруповання з потужними зв'язками в кримінальному середовищі серед так званих "злодіїв в законі", - додав Матіос.

Нагадаємо, в Києві 18 листопада 2015 року було скоєно напад на директора Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (КНДІСЕ) Олександра Рувіна, головного судового експерта в розслідуванні авіакатастроф МН17, ІЛ-76 і подій в Іловайську.

Також повідомлялося, що міжнародна група Bellingcat оприлюднила нові дані про катастрофу Boeing MH-17, згідно з якими зенітно-ракетний комплект "Бук" знаходився під контролем проросійських бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?