У Кадирова придумали новий фокус з російськими грошима
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кадирова придумали новий фокус з російськими грошима

У Кадирова придумали новий фокус з російськими грошима
Джерело:  Говорить Москва

Прес-секретар в.о. глави Чечні Рамзана Кадирова Альва Карімов заявив, що на нових купюрах в 200 або 2000 рублів, які будуть введені в обіг в наступному році, можна було б зобразити мечеть «Серце Чечні» імені Ахмата Кадирова, що знаходиться в Грозному.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на радіостанцію Говорить Москва.
Про введення в обіг нових купюр 12 квітня заявила голова Центробанку Ельвіра Набіулліна. Дизайн нових купюр поки не визначений, він буде обраний за підсумками громадського обговорення.
«На російських купюрах зараз зображені символи російських регіонів. Ми б хотіли зберегти цю традицію, але при цьому дати старт новiй традиції і зробити цей вибір громадським », - сказала Набіулліна.
За словами прес-секретаря Кадирова, Грозний заслуговує на це як «гарне місто з гідною історією».
Раніше  виконуючий обов'язки глави Чечні Рамзан Кадиров написав листа президенту Росії Володимиру Путіну, в якому попросив допомогти з підтримкою декількох важливих проектів в Чеченській республіці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?