На Донбасі знайшли масове поховання бойовиків: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі знайшли масове поховання бойовиків: опубліковані фото

На Донбасі знайшли масове поховання бойовиків: опубліковані фото

На Донбасі в районі Бахмута (колишнього Артемівська), було виявлено масове поховання людей у ​​камуфляжній формі, імовірно  бойовиків ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.
Про знайдене похованні стало відомо завдяки повідомленню місцевих жителів, які знайшли могили між селами Спірне і Грубовка, Берестовської сільської ради Бахмутського району.
Сьогодні, 13 квітня, пошукова група гуманітарного проекту «Евакуація-200» приступили до дослідження поховання.
Тіла були поховані за територією населених пунктів, де в 2014 році йшли активні бойові дії. Попередньо відомо про останки 18 осіб. На їхньому одязі виявили нашивки незаконних збройних формувань.
На місці працює слідчо-оперативна група Бахмутського відділу поліції. Особи загиблих і причини їх смерті встановлюються.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  колишній ватажок бойовиків ДНР Ігор «Стрільців» -Гіркін напророкував нову криваву війну за «Новоросію».





Фото: прес-служба Національної поліції в Донецькій області

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?