У Нідерландах розповіли, як збираються вчинити з Україною
Категорія
Україна
Дата публікації

У Нідерландах розповіли, як збираються вчинити з Україною

У Нідерландах розповіли, як збираються вчинити з Україною

Уряд Нідерландів вирішив обговорити з партнерами в ЄС внесення змін до  Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Про це заявив прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду, яка цитує NOS.

Рютте повідомив, що уряд Нідерландів розглядав три варіанти подальших дій за підсумками референдуму - ігнорувати його, відмовитися від ратифікації, або спробувати внести зміни до Угоди.

"Якщо ми зараз відкличемо акт про ратифікацію, ми втратимо наш квиток для обговорення істотних змін в угоду з Україною", - сказав голландський прем'єр.

Рютте звернувся до парламенту Нідерландів з проханням надати уряду певний час для вирішення цього питання і дві коаліційні партії країни дали на це свою згоду.

Нагадаємо,  на консультативному референдумі в Нідерландах 6 квітня проти Угоди про асоціацію України з Євросоюзом проголосували 61% голландців, які прийшли на дільниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?