Російських телевізійників завернули на українському кордоні
Категорія
Україна
Дата публікації

Російських телевізійників завернули на українському кордоні

Російських телевізійників завернули на українському кордоні
Джерело:  Новини Донбасу

Прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян заявив, що  співробітники прикордонної служби  відмовили журналістам російської телекомпанії «Мир 24» у в'їзді на територію України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.
За його словами, вранці 14 квітня знімальна група телекомпанії «Мир 24» намагалася перетнути кордон України з Білоруссю. Четверо кореспондентів-громадян Білорусі під час паспортного контролю заявили, що направляються в Україну в місто Прип'ять, де планували провести зйомки до річниці Чорнобильської катастрофи.
«Проте під час додаткового опитування прикордонники встановили, що належних дозволів чи інших документів, що підтверджують мету поїздки, журналісти не мали», - сказав Слободян на брифінгу.
В результаті, знімальній групі було відмовлено у перетинанні державного кордону України.
Нагадаємо, телеканал «Мир 24» входить до складу російської міждержавної телерадіокомпанії «Мир». Головна редакція ТРК «Мир» знаходиться в Москві.
Раніше повідомлялося, що  в Луганську був заарештований журналіст Сергій Рульов, що став відомим після ролика про "Топаз" з Маріїнського парку за часів Євромайдану.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?