Очевидець розповів про кримінальну вакханалію, влаштовану бойовиками ЛНР у Алчевську
Категорія
Україна
Дата публікації

Очевидець розповів про кримінальну вакханалію, влаштовану бойовиками ЛНР у Алчевську

Очевидець розповів про кримінальну вакханалію, влаштовану бойовиками ЛНР у Алчевську

Український журналіст Роман Бочкала опублікував листа свого старого знайомого, який проживає в  окупованому бойовиками ЛНР Алчевську  і описав кримінальний безлад, що панує у місті.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.

«Сталося кілька резонансних подій. Спочатку був суд над «народним міліціонером», який звив насмерть пенсіонерку і втік з місця злочину, але врешті був упійманий. Суд, звичайно, визнав його невинним», — повідомив місцевий житель.

Також він розповів, що «через пару днів кілька «ополченців» вдень побили місцевого підлітка, і ані комендатура, ані "народна міліція", заяв очікувано не прийняли».

«Потім, відзначаючи місцеве національне свято, день взяття Луганського СБУ, під час п'яної сварки, підірвалися 3 «ополченці», один з яких росіянин з Пензи, загинув на місці, інші, за чутками, померли пізніше», — додав він.

При тому найбільш резонансний випадок стався 12 квітня, коли пропала місцева дівчина.

«Лиш на днях знайшли її тіло, зі слідами насильства. Хто її вбив, очевидно, тому що в тому районі знаходиться полігон "захисників" і їх там як багнюки, а місцеві "народні" силовики і комендатура шукати її не поспішали і тіло знайшли місцеві, що вирішили допомогти батькам», — написав він.

Наприкінці листа мешканець Алчевська додав, що "за України кожне вбивство, бійка було подією, а зараз у нас злочинів за кілька днів більше, ніж було за місяць в Україні».

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на Донбасі у районі Бахмута було знайдене масове поховання людей у камуфляжі, ймовірно бойовиків ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?