Бойовик Стрєлков розповів про заморозку "руської весни": опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовик Стрєлков розповів про заморозку "руської весни": опубліковано відео

Бойовик Стрєлков розповів про заморозку "руської весни": опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Колишній ватажок бойовиків ДНР  Ігор Стрелков, під керівництвом якого почалася війна на Донбасі, визнав, що «руська весна» виявилась замороженною, а найбільш активні учасники сепаратистського руху 2014 року були глибоко розчаровані.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю диверсанта, викладене на youtube.


«Два роки після початку «руської весни» має місце дуже серйозне розчарування й скепсис, і деморалізація тих учасників, активістів, особливо, як це не дивно, саме тих, хто приймав найбільш активну участь у діях, хто поніс найбільші материальні, фізичні і моральні втрати. З їхнього боку деморалізація і розчарування найбільш великі», — заявив він.

Також Стрєлков зазначив, що відновлення руху за поширення «руського міра» можливе «лише у випадку, якщо будуть зроблені кроки наглядні, і якщо будуть присутні докази серйозности і необоротности дій з боку влади».

«Треба розуміти, що кількість добровольців і волонтерів, що прийняли так чи інакше особисту участь у подях «руської весни» як в Криму, так і на Донбасі, чи на решті части «Новоросії», вона відносно невелика і складає, можливо, кілька відсотків від загальної кількости людей, що потенційно підтримують цей рух», — резюмував він.



Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Стрєлков визнав, що найбільша проблема, яку бачить президент РФ Володимир Путін, полягає у масових безладах, тероризмі і збройних сепаратистських виступах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?