В СБУ дали прогноз по поверненню Донбасу Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

В СБУ дали прогноз по поверненню Донбасу Україні

В СБУ дали прогноз по поверненню Донбасу Україні
Джерело:  online.ua

У Службі безпеки України розповіли, що Україна має достатньо сил для збереження своєї територіальної цілісності, а затримки в грошових виплатах деморалізували проросійських бойовиків.


Про це заявив радник голови Служби безпеки України Юрій Тандит, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  112.ua.


"Я навіть не покладаюся на тих, хто міг би нам допомагати. Вони допомагають досить. У нас зараз досить сил, щоб зберігати державу в цілісності. Більш того, якщо зараз Путін задумає йти на цю території, де діють закони, він буде самогубцем" , - розповів радник голови СБУ в ефірі телеканалу.


За словами Юрія Тандіта, в останні дні провокаційні обстріли почастішали через поліпшення погодних умов і страх бойовиків перед настанням української армії.


"Якщо ми зараз відкрито почнемо наступати, ми можемо втратити багато наших хлопців, як би ми не були добре озброєні. Динаміка розвитку подій говорить про те, що в цьому році будуть активно відбуватися події, які нам допоможуть повернути території, все до цього йде" , - пояснив тандем.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, в Німеччині  розкрили плани влади Росії щодо Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?