Стало відомо, чому нафта не падає в ціні
Категорія
Економіка
Дата публікації

Стало відомо, чому нафта не падає в ціні

Стало відомо, чому нафта не падає в ціні
Джерело:  interfax.com.ua

Страйк працівників нафтової промисловості Кувейту підтримав ринок нафти, який виявився 18 квітня під тиском після невдалих переговорів у Досі, де  країни-виробники так і не змогли домовитися про заморожування видобутку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.
Через масовий страйк виробництво нафти в Кувейті впало більш ніж на 50%. Крім того, ринок нафти підтримали надії на ребалансування попиту і пропозиції на ринку, незважаючи на відсутність угоди між країнами-виробниками.
Котирування червневих ф'ючерсів на марку Brent на лондонській біржі ICE Futures до 8:00 КВ знизилися на 0,4% - до $42,60 за барель. Ціни контрактів на марку WTI на травень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) до цього часу опустилися на 0,08% - до $39,75 за барель.
Нагадаємо,  18 квітня, після провалу переговорів у Катарі ціни на нафту дестабілізувалися, і то знижувалися більш ніж на 5%, то поверталися на колишню позначку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?