Москаль зробив гучну заяву по зникненню водія BlaBlaCar
Категорія
Україна
Дата публікації

Москаль зробив гучну заяву по зникненню водія BlaBlaCar

Москаль зробив гучну заяву по зникненню водія BlaBlaCar
Джерело:  Сьогодні

Особистості, яких розшукують у зв'язку зі справою Тараса Познякова, який зник разом з попутниками, знайденими на сервісі BlaBlaCar, є членами "Правого сектора".


Про це заявив глава Обласної державної адміністрації Закарпатської області Геннадій Москаль, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Сегодня.ua.


"Якщо точніше, то вони входили до складу "спецпідрозділу" під назвою "Сонечко", члени якого брали участь у стрільбі в Мукачево 11 липня минулого року. Один з них - громадянин Росії Луан Кингисепп (позивний - Лука), а другий - Дмитро Голуб (позивний - Тоф) - житель Чернівецької області", - написав Москаль.


На думку голови ОДА Закарпаття, пригода за зникненням Тараса Познякова є відлунням  подій в Мукачевому, де члени "Правого сектора" влаштували розбірки зі стріляниною  11 липня 2015 року.


Також Москаль підкреслив, що подібні інциденти є наслідком бездіяльності правоохоронних органів, які не розшукують інших учасників "Правого сектора", причетних до збройних сутичок.


"Безкарність злочинців і бездіяльність правоохоронних органів породжує нові злочини - це давно всім відома аксіома", - зазначив Геннадій Москаль.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  з'явився запис з камери відеоспостереження у справі зниклого водія BlaBlaCar.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?