Чим ДНР відрізняється від ЛНР: соцмережі змагаються в гумористичних версіях
Категорія
Україна
Дата публікації

Чим ДНР відрізняється від ЛНР: соцмережі змагаються в гумористичних версіях

Чим ДНР відрізняється від ЛНР: соцмережі змагаються в гумористичних версіях
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмережі спробували розібратися, чому так звані ДНР і ЛНР відокремлені одна від одної "республіки".


Про це повідомляє ONLINE.UA на мікроблог Michael Avrinsky в Twitter.


"Повідомляють, що аналітики ЦРУ вже третій рік б'ються над питанням, чому ДНР і ЛНР були створені окремо? Що розділило ці братські народи?" - пише він.



"Як це не смішно звучить, але недавно Філіппова (з Луганди) на повному серйозі віщала про "луганський народ"!" - коментує Омельяненко Володимир.




"Орки (# ДНР) мають велику схожість з гоблінами (# ЛНР), однак останні більше бояться сонячного світла", - жартує Вінничанин.



"Чого тут незрозумілого? ДНР відокремився від ЛНР за утиск ДНР-ської мови, а ті від ДНР - за утиск ЛНР-ської", - написав ВладімірКондратьев.



"Відділ ФСБ "ДНР" був створений в 2006 році, а "лугандонців" довелося на швидку руку клепати (як Пятруха "російських" в 1721м)", - прокоментував Glenn A. Rathn.



Нагадаємо,  бойовики ДНР відмовилися від ідеї створення "Новоросії" через об'єднання з ЛНР і почали говорити про своє бажання повернутися в Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?