ГПУ змусили узятися за Медведчука: опублікований документ
Категорія
Україна
Дата публікації

ГПУ змусили узятися за Медведчука: опублікований документ

ГПУ змусили узятися за Медведчука: опублікований документ
Джерело:  online.ua

Печерський райсуд Києва зобов'язав Генпрокуратуру порушити кримінальну справу стосовно лідера руху "Український вибір" Віктора Медведчука.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку народного депутата від "Народного фронту" Андрія Левуса в Facebook.
"Сьогодні своїм рішенням Печерський суд зобов'язав ГПУ відкрити кримінальне провадження за фактами антидержавної діяльності Медведчука. Правоохоронці повинні внести дані до ЄРДР і почати розслідування", - написав він.
Левус вказав, що 5 квітня було подано депутатське звернення із заявою про злочини з боку Медведчука і його проросійської організації "Український вибір".
У зверненні вимагалося "розслідувати причетність Медведчука до сепаратизму, державної зради і фінансування тероризму".




Нагадаємо, Левус в середині березня вже заявляв про організацію всеукраїнської кампанії щодо діяльності екс-глави Адміністрації президента Кучми Віктора Медведчука.


За його словами, Медведчук сприяв появі сепаратистських утворень на сході України, а зараз продовжує проводити в регіонах сепаратистські форуми.


Також повідомлялося, що

у Верховній Раді народні депутати почали збирати підписи під вимогою до СБУ, ГПУ і МВС заарештувати Медведчука

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?