Порошенко призначив нового главу Запорізької області
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко призначив нового главу Запорізької області

Порошенко призначив нового главу Запорізької області
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко призначив головою Запорізької обласної державної адміністрації генерала СБУ Костянтина Бриля.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на twitter глави держави.
Про своє рішення Порошенко повідомив особисто, в ході робочої поїздки в Запоріжжя 22 квітня.
За словами глави держави, Бриль є "людиною з високим рівнем відповідальності".
"Подання на його призначення було одним з перших рішень нового уряду України", - додав президент.
Як відомо, з квітня по грудень 2015 року керівником Запорізької ОДА був Григорій Самардак, який подав у відставку після свого обрання головою Запорізької облради.
Костянтин Бриль народився в 1970 році. Закінчив Вище військове командне училище в Омську. На держслужбі - в армії, МВС, податковій міліції та СБУ - перебуває понад 25 років.
25 вересня 2015 року Бриль був відряджений на посаду першого заступника голови Запорізької ОДА і виконував обов'язки голови обласної державної адміністрації.
Через кілька днів після призначення Бриль повідомив, що мета призначення офіцера СБУ на цю посаду - забезпечення на території, що межує з зоною збройного конфлікту, координації роботи органів влади і силових структур в боротьбі з сепаратизмом, корупцією, організованою злочинністю.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український журналіст  розповів про можливу заміну Георгія Туки на чолі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?