Смілива російська ведуча жорстко проїхалася по путінським "патріотам": опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Смілива російська ведуча жорстко проїхалася по путінським "патріотам": опубліковано відео

Смілива російська ведуча жорстко проїхалася по путінським "патріотам": опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Смілива російська телеведуча Марія Лондон у своєму новому відео жорстко розкритикувала спроби чиновників продемонструвати особисту відданість президенту РФ Володимиру Путіну.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролік програми, викладений у youtube.

«З'явиласа терміновенько так у країні Нацгвардія. Справа зрозуміла: країна на 14% неблагонадійна (натяк на рейтинг підтримки Путіна у 86% — Ред.), люди нервові, місцями хворі й голодні — тут глаз да глаз», — заявила вона.

Також ведуча пригадала і голову Чечні Рамзана Кадирова з його «гвардією піхотинців Путіна»: «Чого один Рамзан-то особистою гвардією козиряє? Знову ж, силовіків чому ж не піднапружити, нагадавши, хто в домі хазяїн».

«Силовики зреагували. Першим не витримав Бастрикін (Олександр Бастрикін, голова Слідчого комітету РФ — Ред.). Роздухарився не на жарт, виступив з глобальною ідеєю — зрівняти будь-який екстремізм, і усі ним, Бастрикіним, до нього віднесене, із ландшафтом. Наприклад, усім, хто не визнає офіційних результатів кримського «референдуму», щоб небо в клітинку і з камерою переповненою», — додала вона.



Як повідомляв ONLINE.UA, в одній із своїх попередніх передач  Марія Лондон справжнім катком пройшлася по чиновникам Путіна і офшорам Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?