Скандальний Ківа пояснив своє фото з пістолетом в трусах: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальний Ківа пояснив своє фото з пістолетом в трусах: опубліковано відео

Скандальний Ківа пояснив своє фото з пістолетом в трусах: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Скандальний керівник Департаменту з протидії наркозлочинності Илля Ківа, якого хоче звільнити голова Нацполіції Хатія Деканоїдзе, пояснив свою появу з пістолетом за поясом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментар поліцейського в ефірі телеканалу  112.ua.

На питання, «ваш вигляд з пістолетом на публіці, ті фотографії, які опубліковані в соцмережах... Кажуть, що такий зовнішній вигляд протирічить законодавству. Ви це можете пояснити?», Ківа почав розповідати про небезпеку, яка йому загрожує.

«У даному випадку, ви розумієте, я знаходжуся саме на тому рубежі, і знаходжуся в тій площині, коли, і борюся з тим злом, який може у будь-який момент вчинити протидію», — затинаючись, сказав поліцейський.

Також, за його словами, наявність пістолета у нього, «воно затверджене законами України».

«І якщо чийсь запалений мозок не може адекватно сприйняти ситуацію щодо присутності офіцера поліції, начальника департамента протидії наркозлочинності з табельною зброєю... Причому в даному випадку я завжди знаходжусь при виконанні... це дуже погано», — заявив він.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Киву неодноразово фотографували у публічних місцях із пістолетом, засунутим за пояс.

Одного разу він з'явився у такому вигляді у вагоні потяга «Київ-Львів», а наступного дня — на улиці Богомольця у центрі Києва.

Водночас, за словами волонтера Романа Сініцина, « за останні кілька років Ківа загубив дві одиниці вогнепальної зброї: рушницю 12 калібра і Калаш 5.45".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?