Мережу вразила зворушлива пісня про українських вояків: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Мережу вразила зворушлива пісня про українських вояків: опубліковано відео

Мережу вразила зворушлива пісня про українських вояків: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український музичний проект  Мірко Сабліч, відомий своїми патріотичними кліпами, представив нову роботу, яку присвятив українським військовослужбовцям.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Мірко Сабліч.


"Наша нова робота присвячена образу українського воїна. За останні два роки він пройшов шлях від хлопчика з дерев'яним щитом на Грушевського до мужнього захисника держави в зоні АТО. Ця пісня написана в жанрі військової лірики, в ній ми утрималися від гумору", - йдеться в повідомленні.


"Наближається дата 8 травня - день пам'яті наших дідів-прадідів, які загинули у Другій світовій війні. Також в цей день вже традиційно згадують хлопців, які загинули від окупантів в наші дні", - написали в колективі.


"Ця пісня присвячена всім тим, чиїми руками, і чиїми життями, була захищена Вітчизна. Ми, тиловики, прості люди з усіх куточків України, спасибі Вам...", - також додали в Мірко Сабліч.


Колектив охрестив пісню ""Темна ніч"- Лист з АТО - Пам'ятаємо, перемагаємо":



Користувачів соцмережі торкнула ця робота Мірко Сабліча:


Олег Панаєв: "Респект, друг".


Наталія Тараненко: "Спасибі! Прослухала і проплакала...".


Як повідомляв ONLINE.UA, в одній з минулих робіт  Мірко Сабліч висміяв прихильників "руського миру" на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?