Серед росіян знайшлося чимало тих, хто очікує революції: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Серед росіян знайшлося чимало тих, хто очікує революції: опубліковано відео

Серед росіян знайшлося чимало тих, хто очікує революції: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У російському місті Курськ провели опитування, в ході якого у городян дізналися, чи варто очікувати "ювілейної" революції до 2017 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал російського журналіста Олександра Сотника.


"Все частіше і частіше в інформпросторі звучить думка про те, що на 100-річну річницю "російської революції" історія повториться: "народ скине владу і змінить нелюдську систему". А чи готовий до такого повороту подій сам народ? Чи чекати в Росії "ювілейну" революцію?", - йдеться в повідомленні.


В ході опитування вдалося дізнатися, що близько 40% опитаних жителів Курська допускають, що в Росії буде революція.


"У зв'язку з тим, що вона (влада, - ONLINE.UA) зараз робить, то я цілком допускаю, що революція все-таки буде", - припустила одна з мешканок Курська.


"Ну, якщо народ буде зазнавати ще більше фінансове погіршення, то все можливо. Терпінню завжди приходить кінець", - додав інший перехожий.


"Очікувати можна всього, чого хочеш. Ну, якщо в такому темпі триватиме життя, то найближчим часом варто очікувати революції. Все-таки мало робиться в соціальній політиці, для людей. Зарплати не ростуть, ціни підвищуються, звідси і невдоволення, бунт", - відповіла на питання ще одна городянка.



Як раніше повідомляв ONLINE.UA.  більшість москвичів перебувають у впевненості, що все добре, і не потрібно міняти прем'єр-міністра Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?