У мережі показали руїни Росії, за які воюють на Донбасі: опубліковані фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі показали руїни Росії, за які воюють на Донбасі: опубліковані фото і відео

У мережі показали руїни Росії, за які воюють на Донбасі: опубліковані фото і відео
Джерело:  Четверта влада

У соцмережі іронізують над розрухою в Росії, заради якої сепаратисти  воюють на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Четверту владу.


Жителі російського Якутська виступають з протестами проти ініціативи міської влади завісити аварійні бараки рекламними банерами, які хочуть повісити напередодні спортивних змагань «Діти Азії 2016», щоб приховати розруху від гостей міста.


Бараки визнали аварійними ще в 2011 році, і з тих пір влада міста неодноразово обіцяла розселити мешканців в нові квартири, але до сих пір не зробила це.


"Це не наша ганьба, ви хочете приховати свою ганьбу від очей гостей Ігор. Наш будинок заражений пліснявою, в будинку проживають багатодітні сім'ї, люди похилого віку і діти-інваліди. Нам тепер що, білого світла не бачити? Під час минулих Ігор ніколи так не робили. А іноземці все одно через наш двір ходять, фотографують. Нехай бачать наші смітники, туалети, знімають на відео, як дбає про нас місто", - говорять мешканці міста.


"Конфлікт триває вже кілька днів. А тим часом за тисячі кілометрів, в Донбасі, люди воюють за те, щоб жити, як в Якутську...", - прокоментував ситуацію український журналіст і блогер Денис Казанський.





Як повідомляв ONLINE.UA.  в соцмережі посміялися над розрухою в Росії і страхом росіян перед Заходом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?