Україна прийняла жорстке рішення по путінській журналістці
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна прийняла жорстке рішення по путінській журналістці

Україна прийняла жорстке рішення по путінській журналістці
Джерело:  Вести.ru

Служба безпеки України затримала на прикордонному контролі кореспондентку ВДТРК Дарину Григорову і депортувала з України.


Про це журналістка розповіла в ефірі "Росія 24", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Вести.ru.


СБУ в Дніпропетровській області постановила про заборону Грігорової в'їзду в Україну на термін в п'ять років. Кореспондентку затримали на прикордонному контролі, відвели в спеціальну кімнату, і там видали документ про депортацію з країни.


Подібне рішення Служби безпеки пов'язане з пропутінської і антиукраїнською пропагандою, яка почала поширюватися з початком агресії Росії в Україні, і яку СБУ намагається припиняти.


Дарина Григорова була депортована з огляду на її роботи в ВДТРК, - Всеросійській державній телевізійній і радіомовній компанії, в яку входять канали "Росія 1" і "Росія 24", що багаторазово викривались в антиукраїнській пропаганді і популяризації режиму президента Росії Володимира Путіна.


Як повідомляв ONLINE.UA, на початку 2015 року, в Києві,  СБУ затримала двох співробітниць LifeNews.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?