Бомбили жорстко: очевидець розповів, як російська артилерія знищувала Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

Бомбили жорстко: очевидець розповів, як російська артилерія знищувала Донбас

Бомбили жорстко: очевидець розповів, як російська артилерія знищувала Донбас
Джерело:  online.ua

Очевидець подій февраля 2015 року в Дебальцеве, боєць АТО і ультрас "Шахтаря" Віталій Овчаренко, описав, як артилерія російських окупантів знищувала Донбас.


Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Активіст розповів, що він пробув в Дебальцеве 19 днів під бомбардуванням, і йому смішно, коли йому кажуть, що місто нібито бомбили українці:


"Все дев'ятнадцять днів, що ми пробули в місті, російська артилерія дуже жорстко бомбила місто, тому, коли я чую, що це ми бомбили - це смішно", - заявив Овчаренко.


Також він розповів про те, як обстріли бойовиків руйнували місто:


"Як Дід (наш шофер, позивний - Дід) нас вночі вивозив - взагалі незрозуміло. Там хата горить, там горить, дерева на дорозі повалені, там - ракета із землі стирчить. Перед нами вибухи, там перестрілка йде, літають-світяться трасера. весь час в поїздках бачиш вибухи, їхали туди - цілі були вдома, назад - вже горять", - згадав Віталій Овчаренко.


"Дерева посічені осколками, гілочки лежать. Гул стоїть, Місяця, як в іншому і Сонця, не видно через дим. Ось як в "Апокаліпсисі сьогодні" , коли після ракетних ударів з вертольотів все горить", - резюмував він.


Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Сепаратисти довго не вірили, що з ними борються місцеві - боєць АТО з Донецька".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?