Під стінами Кремля Пушкін побився з Леніним: опубліковано веселе відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Під стінами Кремля Пушкін побився з Леніним: опубліковано веселе відео

Під стінами Кремля Пушкін побився з Леніним: опубліковано веселе відео
Джерело:  YouTube

У центрі Москви, на Красній площі, побилися двійники комуністичного вождя Володимира Леніна і російського поета Олександра Пушкіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео з youtube.
«Пушкін" розмахував руками і ногами, а один раз дав "Леніну" стусан під зад, а після цього поспішив втекти. У свою чергу, «вождь» комуністів називав свого опонента "кучерявим оленем".
Спочатку очевидці "бійки" і глядачі ролика в мережі припустили, що сутичка сталася між акторами, які заробляють, фотографуючись з туристами в центрі Москви.


Однак пізніше в Twitter пояснили, що це насправді це відео було постановочним.
"Вірусне відео про бійку" Пушкіна "з" Леніним "- промо серіалу на СТС", - написав один з блогерів і виклав посилання на анонс серіалу.


Цікаво, що в користувачі youtube активно коментували цей ролик, і багато хто відзначив, що "Пушкін" виніс урок з дуелі з Дантесом (в якій реальний Пушкін отримав важке поранення від якого незабаром і помер - Ред.): "Пушкін не став чекати кулі від Дантеса - пішов на 5й передачі", написав Zarat Zurich.
У свою чергу, sergey bairack резонно зазначив: "Не кожен зможе похвалитися що дав пендаля Іллічу)))".
А Dmitry F додав: "Каплана і Дантеса на них немає - хулігани".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі порвало фото з двійником президента РФ Володимира Путіна, який їхав в звичайному вагоні метро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?