Очевидець розповів, як ЛНР набиває собі ціну перед Україною
Категорія
Україна
Дата публікації

Очевидець розповів, як ЛНР набиває собі ціну перед Україною

Очевидець розповів, як ЛНР набиває собі ціну перед Україною

Житель Луганська, який давно не був у рідному місті, розповів, що по приїзду на малу батьківщину його вразило те, що окупаційна влада змушує людей йти на мітинг, щоб набити собі ціну перед Україною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Романа Бочкали.
"Всіх бюджетників змушують під страхом звільнення йти на величезний мітинг в центрі міста на маївку. Смішне в цьому те, що головна мета - показати Україні, що люди дружні та кучні і вшановують славне свято першотравня. Тут багато що робиться так. Не бути, а здаватися. Щось комусь довести. Набити собі ціну перед Україною. Ні в які ідеали тут ніхто не вірить. Людей губить повна громадська пасивність. Середній настрій - депресивно-апатичний. Все що хоч якось рухається навколо, включаючи транспорт, має приставку "республіканський (-а)". Це банки, фін. центри, гуртки за інтересами та туалети. І лише машини міжнародних організацій вибиваються із загального пейзажу", - розповів луганчанин.
Він зазначив, що по місцевому телебаченню показують "пластмасову" картинку, яка не відповідає дійсності.
"Запам'яталася одна будівля на центральній вулиці, там на першому поверсі був банк і покидали мабуть будівлю в попихах і на всіх вікнах стоять горщики з зів'ялими квітами, і тільки на одному строкато кидається в очі букет штучних лілій. Ось так і все в республіці - що живе - загниває, а що яскраво і по-чудернацьки горить з телеекранів - пластмасова картинка не має ніякого відношення до реального життя".
Раніше повідомлялося, що  користувачів соцмереж розсмішило відео з прихильниками так званої ЛНР, які вимагають від України виплат пенсій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?