Порошенко увів до Нацради реформ знаменитих іноземців
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко увів до Нацради реформ знаменитих іноземців

Порошенко увів до Нацради реформ знаменитих іноземців
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко вніс зміни до складу Національної ради реформ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на указ, опублікований на сайті президента.
Згідно з указом, до складу Національної ради реформ, який бере участь в її роботі з усіх питань, введений перший заступник глави Адміністрації президента Віталій Ковальчук.
Також до складу членів Нацради реформ, які запрошуються для розгляду окремих питань, за згодою, президент увів колишнього міністра фінансів Словацької Республіки (2002-2006 і 2010-2012 г) Івана Міклоша і радника президента України, представника президента в Кабінеті міністрів Лешека Бальцеровича.
Нагадаємо, знаменитий реформатор, колишній віце-прем'єр міністр Польщі Лешек Бальцерович був призначений представником президента України Петра Порошенка в Кабінеті міністрів, а також співголовою групи підтримки реформ в Кабміні 22 квітня.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Іван Міклош повинен був очолити український Мінфін, однак цього не сталося через його небажання відмовитися від словацького громадянства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?