Окупанти в Криму винесли остаточне рішення щодо Меджлісу
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти в Криму винесли остаточне рішення щодо Меджлісу

Окупанти в Криму винесли остаточне рішення щодо Меджлісу
Джерело:  РІА Новини

У Криму, анексованому Росією, суд постановив заборонити діяльність Меджлісу кримськотатарського народу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Таке рішення прийняв так званий Верховний суд Криму, який також визнав це громадське об'єднання екстремістською організацією.
Тим часом перший заступник Меджлісу Наріман Джелял пообіцяв, що члени організації подаватимуть апеляцію і шукатимуть всі можливі шляхи для європейського суду.
За словами кримської «прокурорші» Наталії Поклонської, яку окупанти призначили на її нинішній пост після зради Україні, Меджліс «налаштований виключно на антиросійську діяльність».
Також вона розповіла, що керівники організації, Рефат Чубаров і Мустафа Джемілєв, "є маріонетками в руках великих західних ляльководів, а кримсько-татарський народ використовують як розмінну монету".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Поклонська заявляла, що  "влада" півострова не допустить до Криму активістів Меджлісу, а тим, хто бажає повернути півострів до складу України, пообіцяла "камери на Колимі та в Магадані".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?