Скандальний Ківа показав довідки від психіатра: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальний Ківа показав довідки від психіатра: опубліковані фото

Скандальний Ківа показав довідки від психіатра: опубліковані фото
Джерело:  Країна.ua

Скандальний начальник Департаменту по протидії наркозлочинності  Ілля Ківа, який робив відверті зізнання про своє минуле, надав докази свого психічного здоров'я, відсутність судимостей і обліку в медустановах.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Страна.ua.


"З грудня місяця я пройшов серію обстежень, здав кілька порцій аналізів, побував в чотирьох установах, на що пішло в цілому чотири місяці. Першу довідку ще в грудні я отримав від військово-лікувальної комісії", - розповів Ілля Ківа в інтерв'ю.


"Трохи пізніше я звернувся в центральну військово-лікувальну комісію, де пролежав 12 днів в стаціонарі. Мене щодня обстежували, брали аналізи, тестували, задавали різні питання на логіку і розуміння ситуації. Ми послали в Харківський інститут запит - перебував я коли небудь на стаціонарі, і медики написали, що немає, тому довідка ДНР про те, що я психічно хворий - фейкова", - пояснив поліцейський.


"Поки я здавав і збирав аналізи я майже збожеволів, можна знову їхати на обстеження", - резюмував Ківа.



Як повідомляв ONLINE.UA, глава Національної поліції України  Хатія Деканоїдзе ініціює звільнення начальника департаменту протидії наркозлочинності Іллі Ківи  через його некоректні висловлювання.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?