Пенелопі Крус виповнюється 42 роки: цікаві факти про актрису і кращі фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пенелопі Крус виповнюється 42 роки: цікаві факти про актрису і кращі фото

Пенелопі Крус виповнюється 42 роки: цікаві факти про актрису і кращі фото
Джерело:  tochka.net

Сьогодні, 28 квітня, знаменита актриса і модель відзначає день народження. Пенелопі Крус виповнилося 42 роки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на tochka.net.
З 17 років вона прославилася як актриса, на рахунку у Крус більше 50 ролей.Пенелопа Крус стала першою іспанською актрисою, яка отримала власну зірку на Алеї слави.


Актриса є володаркою премій "Оскар" (перша іспанська актриса, що отримала цю нагороду), BAFTA і багатьох інших. Також має активну соціальну позицію. Допомагає людям хворим на СНІД. А в 2007 році королева Іспанії Софія вручила Пенелопі золоту медаль за «її пропаганду іспанської культури в США».
На честь дня народження актриси, ми підготували кілька цікавих фактів з життя іменинниці:
Пенелопа Крус з 13 років підкорює подіум. Першою її пам'ятною рекламною кампанією стала реклама Trésor від компанії Lancome. Кампанія пройшла з Ізабеллою Росcелліні, яку зняв Пітер Ліндберг. Вона справила на Крус сильне враження. Ось тоді вона і вирішила, що хоче стати обличчям компанії Lancome.


Свою першу роль Крус зіграла в 17 років, в картині режисера Педро Альмодовара "Шинка, шинка". Як каже сама Пенелопа, саме завдяки цьому режисерові вона і вирішила стати актрисою. У дитинстві вона часто стояла під вікнами Альмодовара і спостерігала за ним. Помітив режисер дівчину тільки через три роки і запропонував роль в картині.
У 1992 році комедійна драма "Шинка, шинка" принесла Пенелопі перший статус. Журнал "People" зазначив, що після цього фільму вона стала "головним секс-символом".


У дитинстві Пенелопа Крус займалася класичним балетом. 9 років відвідувала заняття в Іспанській національній консерваторії. Після переїзду в США вона продовжила займатися танцями в нью-йоркській школі Христини Роти.
Краща подруга Пенелопи Крус - мексиканська актриса Сальма Хайек. У колі друзів Пенелопу називають Пе.
Після зйомок у фільмі «Ванільне небо» у актриси був роман з Томом Крузом, після цього вона рік зустрічалася з Метью Макконахі. У 2010 році Пенелопа Крус вийшла заміж за Хав'єра Бардема, у подружжя двоє дітей - син Леонардо і дочка Місяць.


Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  британській королеві виповнилося 90 років.














Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?