Боєць АТО з Донецька розповів, кого бойовики вважали головними "бандерівцями"
Категорія
Україна
Дата публікації

Боєць АТО з Донецька розповів, кого бойовики вважали головними "бандерівцями"

Боєць АТО з Донецька розповів, кого бойовики вважали головними "бандерівцями"
Джерело:  online.ua

Ультрас "Шахтаря" і боєць АТО Віталій Овчаренко розповів, що добровольцям, яких бойовики так званої ДНР звуть "бандерівцями", не можна потрапляти в полон.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Щоб не знав ніхто - мало чого, в полон потрапимо, там, якщо ти призовник або кадровий військовий - одна справа, а доброволець - значить "бендера-правосєк", шансів уціліти в рази менше, а я ж ще й сам "донбасянін", а для нас слово "полон" майже рівносильно смерті. Та й в різних сепарських списках я був. І у того мужика була рація, він почув, що сепари вже на території бази, бліндажі зачищають", - поділився Овчаренко.
"І він сказав, що сам родом з Луганська чи з області, а служив у Львові, тому йому, як і мені, добровольцю, полон не підходить. "Але я сам себе завалити не зможу!" - Каже. "І я не зможу!" - відповідаю. він запропонував разом вибиратися. Ми взяли по гранаті і домовилися діяти так: кожен вискакує, кидає свою гранату в сторону і біжить-шмаляє", - додав він.
"Мовляв, хтось один виживе, а якщо пощастить - то й обидва. І ось ми вже напоготові, збираємося з духом - і тут сталося ще одне чудо тих довгих днів", - розповів доброволець.
Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: Для вихідців з Донбасу сепарскій полон був майже рівносильний смерті - боєць АТО з Донецька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?