У мережі з'явився жарт про МакДональдс в ЛНР
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі з'явився жарт про МакДональдс в ЛНР

У мережі з'явився жарт про МакДональдс в ЛНР

У соціальних мережах уявили, якою була б робота ресторанів швидкого харчування Макдональдс, якби вони відкрилися на території, окупованій бойовиками ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на групу Церква свідків покращення в Facebook.
Жартівники припустили, що в «меню» таких ресторанів був би мойваролл (враховуючи, що мойва - один з найбільш дешевих сортів риб, популярна закуска для алкоголіків) і репейбургер.
В якості пиття в таких Макдональдсах бачиться «дієтичний скломий» (за назвою спиртовмісного очищувача скла, також популярного у запійних алкоголіків).



І, нарешті, на завершення «бесіди», на питання про спосіб оплати, найбільш ймовірною відповіддю бойовика стала би «гони касу, с**а».



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах висміяли відомого співака Олександра Розенбаума, який надів військову форму полковника медичної служби, при тому в армії він не служив.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?