Жінка, яка втекла від бойовиків ЛНР, розповіла про знущання: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Жінка, яка втекла від бойовиків ЛНР, розповіла про знущання: опубліковано відео

СБУ
Жінка, яка втекла від бойовиків ЛНР, розповіла про знущання: опубліковано відео

Мешканка Луганської області в рамках програми СБУ "На тебе чекають вдома" повернулася на підконтрольну українському уряду територію через катування та приниження бойовиків ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
З травня 2014 року жінка працювала в одному з підрозділів бойовиків ЛНР, де займалася господарськими питаннями. Відчувши на собі цинічне ставлення, образи, приниження, спроби зґвалтування з боку російських ватажків і рядових «козачків», вона вирішила втекти. Останні півроку жінка мала намір виїхати з окупованої території, але не знала, як це зробити, і боялася, адже її залякували «розстрільними списками» в Україні.
«Служила в 13-му батальйоні ЛНР. Займалася господарськими справами, прала, прибирала. Принижували, ображали, аж до того, що могли побити тільки за слово "Україна". Коли я сказала про Україну, мене вдарили обличчям об дерево», - розповіла жінка.


За словами луганчанки, командували частиною росіяни.
Раніше повідомлялося, що Служба безпеки України викрила у Львові групу осіб, яка готувала на 1 травня провокаційний марш від імені одного з ліворадикальних угруповань з метою дестабілізувати ситуацію в регіоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?