У Маріуполі влаштували мітинг з плакатами "Крем наш": опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Маріуполі влаштували мітинг з плакатами "Крем наш": опубліковано фото

У Маріуполі влаштували мітинг з плакатами "Крем наш": опубліковано фото
Джерело:  УНН

У Маріуполі провели мітинг, на якому близько 50 активістів з абсурдними написами на плакатах на кшталт "Крем наш" висміяли соціалістичні паради - такі, які проходили 1 травня у часи  Союзу Радянських Соціалістичних Республік.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНН.

"Натхненням для маріупольської акції послужили "Монстрації" (масові мистецькі акції у формі демонстрації з гаслами і транспарантами з гранично абсурдним і аполітичним змістом - ред.), що проходять у багатьох містах 1 травня. Організатори, поважаючи традиції, вирішили піти проти правил і не збиратися 1 травня, на яке випав Великдень, і провести флешмоб в інший день - звідси і назва. Формат подібних акцій - хода з безглуздими плакатами, абсурдними гаслами, смішними костюмами і оригінальним реквізитом. Політичні, партійні чи військові гасла не допускаються. Основний посил сьогоднішньої акції - "Не пройде!"", - розповіла активістка Діана Берк.

На абсурдному параді люди вигукували "Желе не пройде!", "Геть холодець!", "За одностатеві фраки!", "Крем наш!" та інше.

Також на заході було близько 10 пенсіонерів, які висловили своє обурення цією акцією, тим, як показали активісти історію СРСР.

Нагадаємо,  на святкування 1 травня в Донецьку, окупованому бойовиками так званої ДНР, службовців підприємств міста виганяли під загрозою заборони їх реєстрації.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?