В Україні закривається одна з найбільших мереж банкоматів
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні закривається одна з найбільших мереж банкоматів

В Україні закривається одна з найбільших мереж банкоматів

В Україні з 26 травня об'єднана мережа банкоматів "Атмосфера", одна з найбільших мереж банкоматів в країні, припиняє своє існування..
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на портал "Мінфін".
"Шановні Клієнти-власники платіжних карт банку «Михайлівський», з 26 травня 2016 року об'єднана мережа банкоматів «Атмосфера» припиняє своє існування. В зв'язку з цим, отримати кошти в банкоматній мережі «Атмосфера» з платіжних карт банку «Михайлівський» на умовах , аналогічних при отриманні коштів у власній мережі банкоматів Банку, можна буде до 25 травня 2016 року", - йдеться в повідомленні.
Також повідомляється, що з 26 травня 2016 року при одержанні коштів з рахунку банку «Михайлівський» в банкоматах інших банків, які раніше входили до складу мережі «Атмосфера», стягуватиметься комісійна винагорода відповідно до діючих тарифів по карткових продуктах.
Цю інформацію підтверджують і в прес-службі ПАТ «Банк інвестіцій та заощаджень».
Нагадаємо, «Атмосфера» - це об'єднана мережа банкоматів українських банків, створена в 2005 році, яка давала власникам карт банків-учасників можливість знімати готівку в будь-якому банкоматі мережі. Банкомати мережі були встановлені у всіх областях України, більш ніж в 300 містах.
Раніше повідомлялося, що в Україні зростає кількість крадіжок грошей з банківських карт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?