Стало відомо, на скільки подорожчало опалення в Україні
Категорія
Економіка
Дата публікації

Стало відомо, на скільки подорожчало опалення в Україні

Стало відомо, на скільки подорожчало опалення в Україні

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, на тлі встановлення з 1 травня єдиної ціни на природний газ для населення збільшила тарифи на централізоване теплопостачання в Україні в середньому на 75-90%.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Відповідне рішення комісія прийняла на засіданні 5 травня.
Газ для населення з квітня подорожчав на 53%. Таким чином, мінімальний тариф на газ з 1 квітня підвищився до 5тисяч 500 гривень за тисячу кубів.
З березня електроенергія, в свою чергу, для населення подорожчала на 25%. Так, мінімальний тариф на електроенергію для населення підвищено до 57 копійок за кВт/год.
Наступний етап підвищення тарифів на електроенергію для населення розпочнеться 1 вересня 2016 року.
Раніше заступник глави Нацбанку України Дмитро Сологуб заявив, що рішення Кабінету міністрів про підвищення цін на газ для населення і промислових споживачів не матиме істотного впливу на інфляцію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?