Невгамовний Лоза жорстко розкритикував Шнурова
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Невгамовний Лоза жорстко розкритикував Шнурова

Невгамовний Лоза жорстко розкритикував Шнурова
Джерело:  joinfo.ua

Російський співак Юрій Лоза продовжує виступати в ролі критика. Вилаявши легендарні рок-групи Led Zeppelin, Rolling Stones і співачку Земфіру, він узявся за соліста групи "Ленінград" Сергія Шнурова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Joinfo.ua.
Нещодавно Сергій Шнуров презентував свій новий кліп на пісню «В Пітері - пити». Лоза не втримався і, в прямому ефірі на «Радіо Балтика», висловив жорстку критику на адресу виконавця.
«Люди йдуть на концерти Шнура не за музикою і піснями. Це естрадний бомж, а його нібито естетика - порушення заборон. Він створює ілюзію, що намагається переступити межу. Якщо він просто заспіває, люди його не зрозуміють. Але фанати йдуть на концерти подивитися, як він наблює або роздягнеться догола. Там голімий мат, а матом володіють всі, це не може бути витвором мистецтва».
Новий кліп "Ленінграда" Лоза теж розкритикував, назвавши його «вивернутою навиворіт естетикою», позбавленою як співу, так поезії і музики. «Пиріжок без нічого», - підбив підсумок автор пісні «Пліт».
Нагадаємо, група "Ленінград" порадувала своїх шанувальників новою піснею під назвою "У Пітері - пити".
Як з'ясувалося, Лоза не єдиний, хто назвав новий кліп Шнурова аморальним. Рух «Рок-Петроград» закликає зупинити просування твору, позаяк група "Ленінград", в принципі, не має ніякого відношення до російського року.
Як повідомляв ONLINE.UA, Юрій Лоза, який став відомим завдяки критиці легенд року Led Zeppelin і The Rolling Stones, добрався і до Моцарта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?