Ватажка ЛНР звинуватили в крадіжці медалей 9-річної дівчинки-"бойовика": з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажка ЛНР звинуватили в крадіжці медалей 9-річної дівчинки-"бойовика": з'явилося відео

Ватажка ЛНР звинуватили в крадіжці медалей 9-річної дівчинки-"бойовика": з'явилося відео
Джерело:  svoboda.mobi

Ватажка бойовиків так званої ЛНР Ігоря Плотницького звинуватили в крадіжці медалей у 9-річної Богдани Нещерет з Алчевська, яка нібито служить в банді «Привид».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новости Донбасса.
Дівчинка стала відомою в середовищі бойовиків після того, як на сепаратистських сайтах поширили вірші, які вона прочитала в пам'ять лідера «Привида» Олексія Мозгового - саме після його смерті дівчинка вступила в його банду і отримала позивний «Доця».
Незабаром після того, як дівчинка почала набувати все більшої популярності, у неї відібрали «медалі», вручені їй для участі в пропагандистських акціях.
Тим часом за «Доцю» заступився ряд сепаратистських організацій, серед яких була і скандальна «Луганська гвардія», яка позиціонує себе як опозицію нинішньому ватажкові ЛНР Ігорю Плотницькому.
4 травня лідер «Луганській гвардії» Анастасія Пятерікова повідомила на своїй сторінці «Вконтакте», що в квартирі, де проживає Богдана, проводиться обшук так званої «МВС ЛНР», а в школу приїхали співробітники «прокуратури», щоб допитати 4-класницю.
5 травня члени «Луганській гвардії» зажадали від Плотницького «повернути незаконно вилучені медалі, видані громадянами РФ» і «припинити протиправні дії відносно неповнолітньої Богдани Нещерет та її сім'ї, правоохоронними органами та прокуратурою міста Алчевська».
Також до ватажка бойовиків звернулася бабуся дівчинки: «Таке відчуття, що 9-річною дитиною зайнялися всі інстанції ЛНР. Ігоре Плотницький, у вас що, іншої роботи немає, вам зайнятися нічим?».
Також вона запитала у Плотницького, звідки у «уповноваженого з прав дитини» Ольги Захран і членів її сім'ї нагороди за захоплення Дебальцевого і Саур-Могили.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР Олександр Захарченко, розповідаючи про свої «подвиги» на Донбасі, засміявся після слів про вбитих дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?