У Гройсмана прояснили ситуацію з вугіллям окупованого Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

У Гройсмана прояснили ситуацію з вугіллям окупованого Донбасу

У Гройсмана прояснили ситуацію з вугіллям окупованого Донбасу
Джерело:  РБК Україна

Міністр в уряді Володимира Гройсмна з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш заявив, що  вугілля з окупованих територій офіційно поставляється на територію України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  РБК.
"Вугілля з непідконтрольних територій офіційно поставляється на територію України на підконтрольну територію і забезпечує в тому числі нас електроенергією. Підкреслюю, що там працює дуже багато людей, сотні тисяч, які так чи інакше платять податки і підприємства, які платять військовий збір Україні", - сказав Черниш в ефірі 5 каналу.
Раніше Андрій Смирнов, керівник російського сегмента компанії ДТЕК, що належить українському олігарху Рінату Ахметову, повідомляв, що поставки вугілля з окупованих територій Донбасу здійснюються в рамках постанови Кабміну №263, в рамках якого "діють всі підприємства, що працюють на неконтрольованій території".
Також повідомлялося, що заступник міністра з питань окупованих територій  Георгій Тука не виключає відновлення торгівлі з окупованими районами Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?