Лідер КНДР погрожує Південній Кореї возз'єднанням
Категорія
Світ
Дата публікації

Лідер КНДР погрожує Південній Кореї возз'єднанням

Лідер КНДР погрожує Південній Кореї возз'єднанням
Джерело:  РІА Новини

Глава КНДР Кім Чен Ин

 закликав жителів Північної Кореї підготуватися до силового возз'єднання з Південною Кореєю в разі прояву агресії проти Пхеньяна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"У народній армії необхідно підтримувати на найвищому рівні готовність до безрозсудних військових провокацій американського імперіалізму і південнокорейської вояччини проти нашої республіки, і якщо вороги розпалять вогонь війни, то слід нещадно покарати агресорів і завершити історичну справу возз'єднання батьківщини", - заявив лідер КНДР.


На думку Кім Чен Ина, необхідно об'єднати Корею, і кожен з жителів КНДР повинен бути готовий до возз'єднання.


"Досягнення возз'єднання країни може бути як у мирний спосіб, так і в немирний. Хоча ми повинні бути готові до будь-якого з них, але всі сили треба прикласти для мирного возз'єднання, оскільки ми не хочемо, щоб на корейській землі спалахнула війна і знову корейська нація потрапила в полум'я війни. Саме тому ми наполягаємо на возз'єднанні конфедеративним шляхом", - зазначив глава Північної Кореї.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на час з'їзду правлячої Трудової партії Кореї в КНДР заборонили проведення урочистих заходів, - весіль і похоронів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?