"Подарунок" в День пам'яті: з'явилося фото новітньої зброї Росії на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

"Подарунок" в День пам'яті: з'явилося фото новітньої зброї Росії на Донбасі

"Подарунок" в День пам'яті: з'явилося фото новітньої зброї Росії на Донбасі
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося фото нової зброї проросійських бойовиків, яку використовують проти військовослужбовців  Збройних сил України  на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа України від фракції "Блок Петра Порошенка" Володимира Ар'єва.


Нардеп розповів про нову міну, яку знайшли українські сапери в районі Мар'їнки, а також розкритикував ідею примирення з "братами" росіянами.


"Росія вітає Україну з річницею перемоги у Другій світовій новими поставками сепаратистам сучасної російської зброї. Це - міна, яка активується сейсмодатчиками від руху колони важкої військової техніки, а спрацьовує від лазерного детектора. Тільки що знайдена українськими саперами під Мар'їнкою. Сніданки говорите? Примирення? З такими "братами" прощатися треба назавжди!", - написав Володимир Ар'єв.


Як повідомляв ONLINE.UA,  користувачі соцмережі продовжують критикувати ідею флешмобу "Сніданок на граніце", який організатори хочуть влаштувати 9 травня на кордоні між Росією і Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?