Знаменитий рокер налякав шанувальників своїм зникненням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Знаменитий рокер налякав шанувальників своїм зникненням

Знаменитий рокер налякав шанувальників своїм зникненням

Британський рок-музикант і лідер групи Black Sabbath Оззі Осборн зник безвісти. Але після поширення інформації про зникнення - знайшовся.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на E! News.
Як передає телеканал Fox News, дружина Осборна Шерон дізналася про роман музиканта з 45-річною Мішель, яка працює перукарем. В результаті сварки жінка нібито вигнала чоловіка з дому, після чого той відправився в готель Beverly Hills і більше не виходив на зв'язок. Також з'явилася інформація про зловживання музиканта алкоголем.
Оззі з'явився після того, як в ЗМІ поширилася інформація про його зникнення.
10 травня фронтмен прокоментував своє "зникнення" в бесіді з представниками видання E! News. Чутки про свою сварку з дружиною він спростовувати не став, проте припущення про зловживання спиртним спростував.
"Я не п'ю вже три з чвертю року. За цей час я не торкався ні наркотиків, ні спиртного", - розповів Осборн в інтерв'ю журналісту видання.
Також E! News зазначив, що музикант і його дружина розлучилися, і Оззі покинув будинок до тих пір, поки між ним і його подружжя не будуть укладені домовленості.
Нагадаємо, Оззі Осборн - британський музикант, один із засновників групи Black Sabbath, що вплинула на становлення таких жанрів рок-музики, як хард-рок і хеві-метал. Зараз виконавець живе в США.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у легендарного рокера в Росії почалися проблеми з концертами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?