Українську співачку несподівано розлюбили в Росії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українську співачку несподівано розлюбили в Росії

Українську співачку несподівано розлюбили в Росії
Джерело:  Лайм

У Мережі з'явилася інформація, які відомі музиканти потрапили до "чорного списку" недостатньо патріотичних артистів, яким небажано надавати майданчики для виступів на території Російської Федерації.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог ієромонаха Никанора Лепешева.
Лепешев оприлюднив у своєму блозі список, куди потрапили лідер знаменитої групи "Акваріум" Борис Гребенщиков, Юрій Шевчук (ДДТ), Діана Арбеніна ("Нічні снайпери"), Андрій Макаревич ("Машина часу"), співачки Софія Ротару і Ані Лорак, виконавець Олександр Малінін, а також російський хіп-хоп музикант Noize MC.
За словами блогера, все почалося з того, що концерт відомої рок-групи "Акваріум" в Хабаровську повинен був відбутися 24 травня в концертному залі "Платинум-арена". Але керівництву концертного залу прийшов лист із впливової інстанції з "порадою" відмовити в наданні приміщення для виступу групи "Акваріум". Концерт перенесли в Музичний театр Хабаровська, після чого директор театру отримав аналогічний лист.
"Організатори далекосхідного туру (запрошуюча сторона) вирішили особисто зустрітися з представниками оної впливової інстанції. Їм сказали, що з Москви нібито отриманий "чорний список" недостатньо патріотичних артистів, яким небажано надавати майданчики. У ньому, крім БГ, ще й Шевчук, Арбеніна, Макаревич, Ротару, Лорак, Малінін, "Нойз-Ем-Сі" та інші", - повідомляє ієромонах в ЖЖ.
Нагадаємо, концерт "Акваріума" в Хабаровську перенесений на 27 травня, відбудеться в клубі "Велетень". Цей клуб є приватним приміщенням, "не залежним від центральних органів виконавчої влади".
Раніше ONLINE.UA повідомляв, як українська співачка Ірина Білик відреагувала на переспів свого хіта в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?