Смілива російська ведуча висміяла розкіш соратника Путіна: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Смілива російська ведуча висміяла розкіш соратника Путіна: опубліковано відео

Смілива російська ведуча висміяла розкіш соратника Путіна: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, де досить смілива ведуча Марія Лондон висміяла шалено дороге весілля племінника виконуючого обов'язки глави Чечні і соратника президента Росії Володимира Путіна Рамзана Кадирова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео HTH4nsk в YouTube.
"Нарешті стало відомо, кому на Русі жити добре... Головний піхотинець країни Рамзан Ахматович (Кадиров, - Ред.) одружив племінника. Справа хороша, згода, як то кажуть, та любов... Виклав це все в Instagman. Або з недоумства, або чванство накрило. Версії рівноцінні. Соцмережі розірвало, і було від чого", - говорить вона.
Далі ведуча розповіла, що серед транспорту на весіллі були "відполіровані Геліндвагени", інші дорогі автомобілі і навіть вертольоти.
"Закінчився перший день феєрверками, що заполонили нічне небо Чечні. Ось це розмах", - додала телеведуча.
"Питання одне: Рамзане Ахматовичу, на чиї (гроші, - Ред.) гуляємо? Майже 82% бюджету Чечні - федеральні гроші. Це наші податки. Заморожені накопичення, недобудовані дитячі садки та лікарні. Це наші розбиті дороги і вмираючі без необхідної медичної допомоги діти. А вам, Рамзане Ахматовичу, все мало?" - цікавиться вона.
"По суті, хто такий Кадиров? Губернатор одного з численних російських регіонів. І доходи у нього губернаторські", - вважає Марія Лондон.
Після цього вона розповіла про "золотий будинок" Кадирова, дорогу машину і квартиру його дружини площею в 209 квадратних метрів.
Також вона додала, що навіть "заарештованим за корупцію власникам золотих унітазів таке не снилося".


Нагадаємо, раніше Марія Лондон в своєму відео жорстко розкритикувала спроби чиновників продемонструвати особисту відданість президенту РФ Володимиру Путіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?