Українська співачка виступила на російській Пісні року: опубліковані фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка виступила на російській Пісні року: опубліковані фото і відео

Українська співачка виступила на російській Пісні року: опубліковані фото і відео
Джерело:  Табоїд

Народна артистка України і екс-депутат Партії регіонів Таїсія Повалій, яка нещодавно хизувалася премією, отриманою в Москві, знову відзначилася і виступила в рамках російського телевізійного фестивалю "Пісня року" в Америці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТаблоID.
Співачка поділилася в своєму мікроблозі знімками і відеозаписом з фестивалю.
За словами чоловіка і продюсера Ігоря Ліхути, Повалій не дають працювати в Україні. Співачці не дозволили виступити на Куликовому полі в центрі Одеси і змусили полетіти з міста. Пізніше, як виявилося, звідти артистка попрямувала до Нью-Йорку.
Після чого Повалій і Ліхута продовжили свою подорож і приземлилися в Атлантік-сіті (штат Нью-Джерсі), де відбувся концерт російських зірок "Пісня року".


Судячи з афіші заходу, в казино "Трамп Тадж-Махал" виступили також: Лариса Доліна, Анжеліка Варум, Ірина Дубцова, Нюша, Наташа Корольова, Діма Білан, Микола Басков, Леонід Агутін і Стас П'єха.


Нагадаємо,  співачці на дали виступити в Одесі і змусили її полетіти.
Також син Таїсії Повалій Денис розповів, чому вона їздить працювати до Росії.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Повалій похвалилася "патріотичним" тортом.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?