Саакашвілі зробив заяву щодо замів і розкритикував новий закон
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі зробив заяву щодо замів і розкритикував новий закон

Саакашвілі зробив заяву щодо замів і розкритикував новий закон
Джерело:  Одеська ОДА

Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі через  закон про державну службу, який вступив в чинності 1 травня 2016 року, звільнив двох заступників: Сашу Боровика і Марію Гайдар.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Одеської ОДА.


Причиною звільнення заступників голови Одеської ОДА став новий закон, згідно з яким, державні пости не можуть займати люди з подвійним громадянством. Міхеїл Саакашвілі пояснив, що Гайдар і Боровик залишаться його позаштатними радниками.


"У зв'язку набрав чинності закон про держслужбу, Марія Гайдар і Саша Боровик більше не можуть залишатися моїми заступниками. За минулий рік вони на ділі довели свою відданість країні, зробили багато для благополуччя громадян", - заявив Саакашвілі.


На думку губернатора Одеської області, законопроект про держслужбу недостатньо продуманий.


"Вважаю, що це положення нового закону недостатньо продумано, так як може позбавити українську держслужбу дуже багатьох кадрів, які в силу різних обставин мають подвійне громадянство", - зазначив Саакашвілі.


Як повідомляв ONLINE.UA, першим  про свою відставку оголосив Саша Боровик. Пізніше  про звільнення заявила Марія Гайдар.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?