У Порошенка поновили на посаді нардепа, який став героєм скандалу
Категорія
Політика
Дата публікації

У Порошенка поновили на посаді нардепа, який став героєм скандалу

У Порошенка поновили на посаді нардепа, який став героєм скандалу

У четвер, 12 травня, фракція "Блок Петра Порошенка" поновила на посаді першого заступника керівника цієї фракції Ігоря Кононенка, якого підозрюють в участі в корупційних схемах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу партії.
"Сьогодні на своєму засіданні фракція партії "Блок Петра Порошенка" абсолютною більшістю голосів відновила народного депутата Ігоря Кононенка на посаді першого заступника голови фракції "Блок Петра Порошенка", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, 3 лютого поточного року тодішній міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус заявив про рішення подати у відставку через відсутність підтримки і активної протидії реформ, які проводить його команда. Міністр звинуватив народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" Кононенка в блокуванні роботи МЕРТ.
У свою чергу Кононенко попросив фракцію підтримати його рішення про зняття з себе повноважень першого заступника голови фракції на період розслідування заяви Абромавічуса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?