Джамалу в Києві підтримали флешмобом: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Джамалу в Києві підтримали флешмобом: опубліковано відео

Джамалу в Києві підтримали флешмобом: опубліковано відео
Джерело:  УНН

Сьогодні, 12 травня, в Києві пройшов флешмоб на підтримку Джамали, яка виступить від України у другому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016" .
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНН.
Українські студенти під стінами інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка провели акцію на підтримку конкурсантки від України на "Євробаченні". Учасники флешмобу утворили назву пісні Джамали - "1944". В акції взяли участь близько 150 студентів.
"Коли Міністерство інформаційної політики організовувало зустріч Джамали з іноземними ЗМІ, то наші студенти ще тоді прийшли і сказали, що хочуть провести флешмоб для Джамали. Вони розробили хетштеги з відповідними назвами "1944" і "голос, який об'єднує". Це найбільш символічно, тому що ми вважаємо, що пісня справді об'єднує народи і історію", - прокоментувала координатор флешмобу М. Соботюк.
"Ідея створення флешмобу формувалася в ході роботи нашої студентської ради. Ми допомагаємо Міністерству, а там тема татар звучить майже кожен день. І звичайно ж, ми не могли не підтримати Джамалу на Євробаченні", - зазначив голова студентської ради Р. Хорольський.


Нагадаємо, букмекери прогнозують, що українська співачка Джамала увійде в трійку головних претендентів на перемогу в "Євробаченні-2016".
Як повідомлялося раніше на ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео генеральної репетиції Джамали на "Євробаченні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?