Меджліс домовляється з США про масштабну санкцію проти Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Меджліс домовляється з США про масштабну санкцію проти Росії

Меджліс домовляється з США про масштабну санкцію проти Росії

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров і один з лідерів кримських татар Мустафа Джемілєв ведуть переговори з американською стороною з приводу відключення Росії від банківської системи SWIFT.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Обозреватель.
"Мустафа Джемілєв і Рефат Чубаров ведуть переговори з усіма партнерами, які у нас є в Євросоюзі і в Сполучених Штатах. Ми хочемо, щоб Росію відключили від системи SWIFT", - розповів координатор акції блокади Криму, бізнесмен Ленур Іслямов.
За його словами, мова йде про тимчасову міру, яка може бути застосована у відповідь на тотальне обмеження прав корінного населення на окупованому півострові.
"Якщо їх відключать хоча б на тиждень, для Росії цього буде вже достатньо, щоб вона зрозуміла, що вона з себе представляє", - підкреслив він.
Раніше повідомлялося, що Європейський парламент прийняв резолюцію, що засуджує дії Росії, які порушують права людини щодо кримських татар на окупованому півострові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?